top of page
Over ons bovenste foto_edited.jpg

Over Koolhaas Natuurlijk

Als familiebedrijf heeft Koolhaas Natuurlijk een passie voor de gerbera en haar schoonheid. We zien de planten graag groeien en genieten telkens weer als de bloemen verschijnen. Kwaliteit en betrokkenheid zijn waarden die bij ons hoog in het vaandel staan. We streven ernaar om onze klanten de beste producten te bieden, terwijl we tegelijkertijd zorgdragen voor duurzaamheid. Bij Koolhaas Natuurlijk kun je rekenen op hoogwaardige gerbera's, gekweekt met aandacht voor het milieu.
 

koolhaasnatuurlijk-20230504_0019.jpg

Waarom
Koolhaas Natuurlijk?

Sinds 1980 kweken wij al gerbera's, een traditie die van generatie op generatie is doorgegeven. Een aantal jaar later is ons assortiment uitgebreid met germini’s. Deze veelzijdigheid zorgt ervoor dat je als klant slechts één plek nodig hebt voor al je bloemenbehoeften. Daarnaast blijven wij continu ontwikkelen. Op het gebied van duurzaamheid, maar ook bedrijfsprocessen. Alles met zorg voor de bloemen die wij leveren, maar ook voor ons personeel. We willen mensen op de juiste plek zetten en ervoor zorgen dat zij zich verder kunnen ontwikkelen. Op deze manier vormen we een echt team en kunnen wij het beste product afleveren.

Bewust Ondernemen

Bewust ondernemen

In onze kassen maken we gebruik van de nieuwste technologieën om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. We investeren bijvoorbeeld in (full) LED-verlichting en leveren energie terug aan het net. Deze voortdurend evoluerende technologieën stellen hoge eisen aan ons als kweker. We zijn alert op op de impact die deze veranderingen hebben op ons gewas en anticiperen daar zo snel mogelijk op.

Om ervoor te zorgen dat we voldoen aan de hoogste industrienormen, zijn we aangesloten bij MPS. Dit geeft ons de zekerheid dat we voldoen aan de duurzaamheidsrichtlijnen en ons inzetten voor een verantwoorde bedrijfsvoering. We maken ook gebruik van Dry Gear kasten en een WKK installatie. Zo dragen wij zorg voor de natuur, maar ook voor ons personeel.

Bij Koolhaas Natuurlijk streven we er constant naar om onze impact op het milieu te minimaliseren en ons bedrijf duurzaam te laten groeien. We zien het als onze verantwoordelijkheid om bewust om te gaan met de natuurlijke hulpbronnen en een positieve bijdrage te leveren aan een duurzamere toekomst.

koolhaasnatuurlijk-20230504_116.jpg
Over ons Summit Gerbera.jpg

Summit Gerbera

Bij Koolhaas Natuurlijk zijn we trots op onze samenwerking met Summit Gerbera. Samen bundelen we onze krachten om onze klanten een nog breder assortiment en betere service te bieden. Door onze deskundigheid te combineren met die van Summit Gerbera, kunnen we een nog grotere verscheidenheid aan gerbera's en germini's leveren, zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en schoonheid. Deze samenwerking stelt ons in staat om tegemoet te komen aan de specifieke wensen en behoeften van onze klanten. Samen streven we naar het leveren van de beste bloemen.

Summit Gerbera

Wie zijn wij?

Koolhaas Natuurlijk is een echt familiebedrijf. Maar we kunnen natuurlijk niet zonder krachten van buitenaf. Samen werken we elke dag met passie en vakmanschap om de hoogste kwaliteit gerbera's en germini's te kweken. Ontmoet ons gezin/team en ervaar de betrokkenheid en professionaliteit die ons familiebedrijf kenmerkt.
 

koolhaasnatuurlijk-20230504_090.jpg
koolhaasnatuurlijk-20230504_104.jpg
koolhaasnatuurlijk-20230504_024.jpg
koolhaasnatuurlijk-20230504_034_edited.jpg
Gerwin Koolhaas

Directeur

Hendrik-Jan Steenks

Bedrijfsleider

Ruben Koolhaas

Kweker in opleiding

Gerard Koolhaas

Gepensioneerd kweker

koolhaasnatuurlijk-20230504_081.jpg
koolhaasnatuurlijk-20230504_070.jpg
koolhaasnatuurlijk-20230504_062.jpg
koolhaasnatuurlijk-20230504_020.jpg
Mariska Koolhaas

Finance manager

Lotte Koolhaas

Teamleidster scholieren

Nienke Koolhaas

Management ondersteuning

Levi Koolhaas

bottom of page