Drie broers met één passie

Drie broers met één passie

Koolhaas Natuurlijk

Bij Koolhaas Flowers werken mensen met een passie voor bloemen. Het team is 24/7 met gerbera’s bezig. Het gezamenlijke doel is om een zo’n mooi mogelijke gerbera te telen waar mensen vanuit heel de wereld van kunnen genieten.

Natuurlijk Echt Hollands

Natuurlijk Echt Hollands

Koolhaas Natuurlijk is een typisch Hollands bedrijf. Nuchter, een heldere kijk en no-nonsense. Dat is wat onze klanten van ons kunnen verwachten. Van ons en van onze gerbera's. Gewoon Hollands, Natuurlijk Goed!
Natuurlijk Samen

Natuurlijk Samen

Koolhaas Natuurlijk is een familiebedrijf dat al ruim 90 jaar producten voor tuinbouw heeft en al 40 jaar voor de gerberateelt. Samen gestart door vader en oom. Nu samen met 3 broers. Dit doen we natuurlijk samen met onze medewerkers. Vanzelfsprekend ook samen met jou als klant zoeken wij naar combinatie van product, verpakkingen en mixen. Wij zeggen maar zo: alleen ga je sneller, samen kom je verder.
Natuurlijk Respect

Natuurlijk Respect

Onze naam zegt het al, Natuurlijk. Respect voor de natuur staat bij ons hoog in het vaandel. Continue bezig zijn met het kweken van onze gebera's, waarbij we de natuur zoveel mogelijk ontzien. Verantwoording nemen voor nu, maar ook voor de generaties na ons. Geen enkele discussie. Natuurlijk doen we dat!
Natuurlijk Aandacht

Natuurlijk Aandacht

Aandacht voor ons product, aandacht voor onze mensen en aandacht voor onze klanten. Het is allemaal zo natuurlijk, vanzelfsprekend en juist daarom zo belangrijk. Alles wat je aandacht geeft groeit, dat is heel natuurlijk!
Informatie

Informatie

Interesse in onze gerbera’s of een persoonlijk gesprek? Neem vrijblijvend contact op.

 

Koolhaas Gerbera Fust
Koolhaas Gerbera Kas Met Bloemen
Koolhaas Gerbera Kas Nederland
Koolhaas Gerbera Kas
Koolhaas Gerbera Ondernemers Bloemen
Koolhaas Gerbera Schuur Selectie
Koolhaas Gerbera Sorteren
Koolhaas Gerbera Transport Deense Kar