Over ons

Over ons

Koolhaas Natuurlijk

Bij Koolhaas zijn we volop in ontwikkeling. Dat zit in onze aard. We willen samen met onze partners vooruit. Dit kan alleen door optimale samenwerking. Door te blijven voldoen aan de steeds hogere eisen die de markt van ons vraagt; eisen aan kwaliteit, diversiteit en volumes. Maar ook aan processen als teeltwijze en transport. Alleen zo kunnen mensen over de hele wereld van onze kwaliteitsgerbera’s blijven genieten. Door deze samenwerking, als telers onderling en als gerberaleveranciers, streven we samen naar de top. Natuurlijk altijd beter, samen en vooruit.

Altijd beter

Altijd beter

Koolhaas heeft kwaliteit hoog op de agenda staan en streeft naar een steeds sterkere bloem. Door met aandacht te kijken naar zowel het eigen product als de wensen vanuit de markt zorgt Koolhaas voor continuïteit en verbetering van kwaliteit. Het brede assortiment van Koolhaas bestaat uit een combinatie van bewezen, vertrouwde rassen en verrassende, exclusieve rassen. Met de Summit Gerbera webshop biedt Koolhaas vanuit één centraal punt een nog groter assortiment in zowel diversiteit als in volume, maar met dezelfde kwaliteit. Vanuit Summit kijken we altijd waar we als groep efficiencyslagen kunnen maken waar niet alleen wij maar ook onze klanten profijt van hebben. Zo reageren we BETER op de marktvraag.
Altijd samen

Altijd samen

Koolhaas is een familiebedrijf en gelooft sterk in de kracht van samenwerking. Samen met ons team waarbij we iedereen zoveel mogelijk betrekken en in zijn of haar kracht zetten. Samen met onze afnemers (exporteur, groothandel en retail) waarmee we korte lijnen hebben en mooie partnerships aangaan. Maar ook altijd samen met andere telers. Door krachten te bundelen met de aangesloten telers van Summit Gerbera delen we waardevolle kennis en helpen we elkaar en de branche verder. Bovendien kunnen we de afnemer een completer aanbod bieden, in bulkorder voor de groothandel of als specialist met verrassende nieuwe soorten. Zo borgen we SAMEN onze marktpositie.
Altijd vooruit

Altijd vooruit

Koolhaas kijkt altijd een paar stappen verder. We zijn bewust bezig met de toekomst en mogelijke ontwikkelingen in onze branche. Zo streven we altijd naar verbeteringen, kijken we hoe onze processen tijd en geld kunnen besparen en bepalen we vanuit voortschrijdend inzicht hoe om te gaan met eventuele tegenslagen. Vanuit het directe contact met onze afnemers anticiperen we snel op kansen en bedreigingen. De branche blijft zich ontwikkelen, maar wij zitten niet stil. Zo gaan we VOORUIT in onze bedrijfsvoering.
Ook samen werken met ons? Neem vrijblijvend contact op.