Actualiteiten & ontwikkelingen

vacature chauffeur

Chauffeurs gezocht

Heb jij wat uurtjes over en wil je een centje bijverdienen? Wij zoeken chauffeurs die onze prachtige gerbera’s van onze kwekerij in Bleiswijk naar Veiling Naaldwijk en Aalsmeer kunnen brengen. De ritten zijn overdag en/of in de avonduren. Natuurlijk zorgen we voor een goede vergoeding.

Summit gerbera verpakking

Onze nieuwe Summit Gerbera verpakking

In de aankomende weken zal onze huidige blauwe verpakking vervangen gaan worden door de nieuwe, stijlvolle verpakking van Summit Gerbera. Ondanks dit nieuwe jasje blijft de inhoud natuurlijk gewoon zoals u van ons gewend bent: kwalitatieve gerbera's en goede service in een strak nieuw jasje, de perfecte combinatie. Iedere verpakking is voorzien van een herkenbare Koolhaas Natuurlijk sticker, zo weet u altijd wat u van de gerbera's kunt verwachten.

Ons nieuwe assortiment

Ons nieuwe assortiment

Wij hebben ons assortiment weer mogen vernieuwen. De afgelopen tijd hebben wij in onze kassen plaats gemaakt voor 19 nieuwe gerbera soorten. Een kleurrijke selectie vol nieuwe gezichten om de boeketten weer op te vrolijken. Je vindt ze allemaal op onze website en in onderstaande flyer. De nieuwe soorten zijn binnenkort te bestellen dus hou onze site goed in de gaten. 

Een bosje gerbera's op Moederdag

een bosje gerbera's op Moederdag

Het is weer bijna Moederdag, de dag waarop we de belangrijkste vrouwen in ons leven weer in het zonnetje zetten. Dat doe je natuurlijk met een bosje gerbera's! 

Gerbera's kleuren de lente

onze favoriete Paasgerbera's

De Paashaas staat weer bijna voor de deur! Wij gaan voor een bosje gerbera's om deze dagen nog vrolijker te maken. 

Gerbera's kleuren de lente

gerbera's kleuren de lente

De lente is weer begonnen, ons favoriete seizoen! Natuurlijk hebben wij onze toppers ook voor dit seizoen weer geselecteerd.