top of page
koolhaasnatuurlijk-20230504_072_edited.jpg

Vacatures

Ook onderdeel zijn van dit familiebedrijf? Wij zijn altijd op zoek naar gepassioneerde mensen die ons bedrijf kunnen versterken. Bekijk de openstaande vacatures.

Scholieren koolhaas3.jpeg

BIJBAAN
Scholieren

Zoek jij een bijbaan waarbij je zomers ‘s middags lekker in het zonnetje kan chillen? En waarbij je in de winter niet door de regen en kou kranten hoeft rond te brengen? Bij Koolhaas Natuurlijk (Bleiswijk) zijn wij op zoek naar scholieren (vanaf 14 jaar) die op de zaterdagen en in de vakanties aan de slag willen!

Ben jij die aanpakker, die het leuk vindt om tussen de gerbera’s te werken? Je werkt in een gezellig team van leeftijdsgenoten en het aantal uren is in overleg. De werkzaamheden gaan van het plukken van de gerbera’s, onderhoud in de kas tot sorteren in de schuur en alles wat daartussenin zit.

VACATURE
Allround Logistiek Medewerker

Bij Koolhaas Natuurlijk zijn we op zoek naar een All-round logistiek medewerker (24-36u per week). De ene dag help je mee met het sorteren van de gerbera’s, het andere moment ben jij de persoon die ervoor zorgt dat iedereen weet wat er geplukt moet worden. Je bent dan de orders aan het verwerken op de computer zodat de bloemen op tijd bij de klant zijn.

Je hebt dus kennis van computers en weet overzicht te houden, in de kas maar ook daarbuiten. Moet er een klant of chauffeur gebeld worden? Geen probleem voor jou!

In het kort zoeken wij iemand die:
- Beheersing heeft van de NL taal
- Logistiek inzicht heeft
- Nauwkeurig is
- Met gemak overzicht houdt
- Zelfstandig en flexibel is

Salaris:
CAO Glastuinbouw

Werkdagen in overleg.

koolhaasnatuurlijk-20230504_124.jpg

Interesse?


Stuur een mailtje of bel ons.

bottom of page